LASERGAMEN

Altijd al de sensatie willen ervaren van een sluipschutter? Houd je laserpistool stevig in de hand en stap in de adembenemende wereld van de Multilevel doolhof. Dit doolhof, doordrenkt met spanning, is gevuld met verborgen nissen, strategische schietgaten en verraderlijke niveauverschillen. Stel je voor: licht- en geluidseffecten spelen met je zintuigen, en in deze omgeving is er één missie die telt - het elimineren van zoveel mogelijk tegenstanders.

Strategie is de Sleutel:
‍Deze doolhof gaat niet alleen over kracht, maar ook over strategie. Kies je positie wijselijk, bereid je voor op aanvallen en verdedigingen, en werk samen met je team om een tactisch plan te smeden. Het draait allemaal om behendigheid, slimheid en het nemen van de juiste beslissingen in het heetst van de strijd.

Alleen of Samen - De Keuze is Aan Jou:
‍Ben je klaar om het alleen op te nemen tegen de uitdagingen van de doolhof? Of kies je ervoor om met je team samen te werken en de tegenstanders vanuit verschillende hoeken te benaderen? Wat je ook kiest, actie is gegarandeerd! Elk moment is een kans om je vaardigheden te tonen en jezelf uit te dagen in een omgeving vol spanning en sensatie.

Stap in de voetsporen van een sluipschutter en laat je vaardigheden schitteren in de Multilevel doolhof. Met verborgen hoeken, adrenaline-pompende actie en strategische uitdagingen, wacht een ervaring die je hart laat racen en je op het puntje van je stoel houdt.

DOCK Fun & Event Center

 

Welkom in de meest opwindende locatie voor allerlei activiteiten - DOCK Vlissingen! Of het nu een dynamisch bedrijfsuitje, een spetterend vrijgezellenfeest, een betoverend kinderfeestje, of simpelweg een heerlijk dagje uit is, hier beleef je het allemaal! Verzamel je collega's, familie of vrienden en dompel jezelf onder in ons gevarieerde aanbod van activiteiten. Voor elk wat wils!

 

Spring naar nieuwe hoogten op ons sensationele Adventure Island, rol de perfecte strike bij het bowlen, of betreed strijdtoneel van het lasergamen. En wanneer je genoeg avonturen hebt beleefd, neem je plaats in ons comfortabele restaurant om even op adem te komen en te relaxen.

 

Waar wacht je nog op? Haal het uiterste uit je dag en ontdek de ongeëvenaarde opwinding van DOCK Vlissingen!

 

Meer informatie te vinden op onze website: www.dockfec.nl!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT