SPEELBUNKER

Betreed de speelbunker en laat je meevoeren in een spel dat je hart sneller zal laten kloppen! Deze intrigerende locatie brengt spectaculaire elementen samen om een spannende ervaring te creëren. Achter obstakels schuilend, kun je stilletjes naar je tegenstanders sluipen, klaar om de overwinning te behalen.

Vervul je missie:
Gewapend met Nerf-guns en Archery-wapens, sta je voor een uitdagende opdracht: raak zoveel mogelijk verspreide targets die strategisch in de speelbunker zijn geplaatst. Elk schot brengt je dichter bij de overwinning terwijl je de spanning voelt opbouwen. Voel de adrenaline door je aderen stromen terwijl je je doelwitten in het vizier houdt en je precisie aanspant.

Een adembenemend spektakel:
Maar hier houdt het niet op! Met onze fascinerende vesten komt er een extra laag van spanning bij. Deze vesten veranderen spelers zelf in bewegende doelwitten, wat het spel naar een geheel nieuw niveau tilt. Elk schot kan zowel verdediging als aanval zijn, terwijl je je team naar de overwinning leidt. De grens tussen realiteit en spel vervaagt, en elke beweging is een strategische zet.

Betreed de wereld van de speelbunker, waar avontuur en spanning samenkomen in een ongeëvenaarde spelervaring. Grijp je wapens, zet je scherpste strategieën in en dompel jezelf onder in deze sensationele strijd. Wees er klaar voor - dit is de battle waar je op hebt gewacht!

DOCK Fun & Event Center

 

Welkom in de meest opwindende locatie voor allerlei activiteiten - DOCK Vlissingen! Of het nu een dynamisch bedrijfsuitje, een spetterend vrijgezellenfeest, een betoverend kinderfeestje, of simpelweg een heerlijk dagje uit is, hier beleef je het allemaal! Verzamel je collega's, familie of vrienden en dompel jezelf onder in ons gevarieerde aanbod van activiteiten. Voor elk wat wils!

 

Spring naar nieuwe hoogten op ons sensationele Adventure Island, rol de perfecte strike bij het bowlen, of betreed strijdtoneel van het lasergamen. En wanneer je genoeg avonturen hebt beleefd, neem je plaats in ons comfortabele restaurant om even op adem te komen en te relaxen.

 

Waar wacht je nog op? Haal het uiterste uit je dag en ontdek de ongeëvenaarde opwinding van DOCK Vlissingen!

 

Meer informatie te vinden op onze website: www.dockfec.nl!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT