Veel gestelde vragen

Mag ik mijn bril dragen tijdens het springen?

Ja, dat is toegestaan. Brillen, oorbellen, horloges etc. kunnen wel beschadigen dus het is op eigen risico.

Zijn er kluisjes aanwezig?

Ja, een kluisje kost €5,- borg en kan je gebruiken om je waardevolle spullen in op te bergen.

Mag ik als ouder gratis mee?

Jumpen is niet alleen voor kids, ook volwassenen boeken regelmatig een jump sessie. Als je op de trampolines aanwezig wilt zijn, dien je een ticket te kopen. Als je enkel mee komt en in de horeca plaatsneemt, hoef je geen ticket aan te schaffen. Tijdens de mini jump hanteren we de aanwezigheid van minimaal 1 begeleider (18+) per kind. Deze begeleider is gratis en zorgt naast onze jumpmasters voor extra toezicht tijdens het springen. Tijdens de reguliere openingstijden zorgen de jumpmasters voor dit toezicht.

Vanaf welke leeftijd mag je jumpen?

We hanteren bij de trampolines een minimum leeftijd vanaf 6 jaar. Voor kinderen onder de 6 jaar hebben we speciale mini jump-uren. De regelgeving is landelijk bepaald en valt onder het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS).

Wat zijn jumpsokken?

Jumpsokken zijn sokken met een zool van grip. Deze stevige sokken zorgen ervoor dat je veilig kunt springen en zijn daarom verplicht. Als je deze in bezit hebt kun je ze meenemen, ook als ze niet van Dock FEC zijn. Als je nog geen jumpsokken hebt kun je deze zowel online als aan de receptie aanschaffen. We adviseren de jumpsokken thuis op maximaal 40 graden te wassen en niet in de droger te doen.

Hoe groot is het jump park?

Het jump park is 1200 m2 groot en bevat 11 verschillende area’s, met 175 aantal verschillende trampolines. Zo kan de mini jumper, beginner en gevorderde jumper zich uitstekend vermaken.

Hoe wordt de veiligheid gewaarborgd?

In het jump park zijn altijd jumpmasters aanwezig.

Is er ook plaats voor niet jumpers?

We hebben een ruime horeca gelegenheid waar je als niet jumper kunt genieten van een hapje en een drankje. Je hebt vanuit de horeca goed overzicht over ons jump park.

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT