HET VERHAAL ACHTER DOCK FEC

Jezelf (veilig) overtreffen en ongelofelijk veel plezier hebben. Dat is in een notendop de visie die we hebben bij Dock FEC. Aan de rand van Vlissingen, in de straat Gildeweg op nummer 10, hebben wij op 8 juni 2019 het waanzinnige concept van Street Jump in Vlissingen opgezet en runnen dit dagelijks met ontzettend veel enthousiasme. De afgelopen jaren heeft het gedraaid onder de vlag van Street Jump Vlissingen. Echter hebben we besloten om per 30 mei 2021 onder eigen naam verder te gaan en uit te breiden naar een family entertainment center. Dit heeft geresulteerd in de naam Dock FEC, met verschillende te gekke innovatieve activiteiten. Geen zorgen! Street Jump blijft één van de activiteiten die we aanbieden in het nieuwe concept.

Plezier verkopen zit in onze aderen. Voor iedere doelgroep hebben wij het perfecte uitje!


OVER ONS

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Jasper & Pim. Als twee jonge vaders weten wij hoe belangrijk en leuk het is om kinderen te laten spelen en bewegen. We streven ernaar om iedereen een super leuke dag te laten beleven in onze family entertainment center!

Veiligheid staat bij ons hoog in vaandel. Zo wordt het center dagelijk gecontroleerd en zijn al onze medewerkers BHV opgeleid. Zo komen we nooit voor verassingen te staan!

Wij staan altijd open voor leuke nieuwe ideeën. Heeft u tips of tops? Laat het ons weten!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT