HET VERHAAL ACHTER DOCK

Jezelf (veilig) overtreffen en ongelofelijk veel plezier hebben. Dat is in een notendop de visie die we hebben bij DOCK Vlissingen. Aan de rand van Vlissingen, in de straat Gildeweg op nummer 10, hebben wij op 8 juni 2019 het waanzinnige concept van Street Jump Vlissingen opgezet en runnen dit dagelijks met ontzettend veel enthousiasme. De afgelopen jaren heeft het gedraaid onder de vlag van Street Jump Vlissingen. Echter hebben we besloten om per 30 mei 2021 onder eigen naam verder te gaan en uit te breiden naar een fun & event center. Dit heeft geresulteerd in de naam DOCK Fun & Event Center, met verschillende te gekke innovatieve activiteiten. Geen zorgen! Street Jump blijft één van de activiteiten die we aanbieden in het nieuwe concept.

Plezier verkopen zit in onze aderen. Voor iedere doelgroep hebben wij het perfecte uitje!


OVER ONS

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Jasper & Pim. Als twee jonge vaders weten wij hoe belangrijk en leuk het is om kinderen te laten spelen en bewegen. We streven ernaar om iedereen een super leuke dag te laten beleven in onze family entertainment center!

Veiligheid staat bij ons hoog in vaandel. Zo wordt het center dagelijks gecontroleerd en zijn al onze medewerkers BHV opgeleid. Zo komen we nooit voor verassingen te staan!

Wij staan altijd open voor leuke nieuwe ideeën. Heeft u tips of tops? Laat het ons weten!

DOCK Fun & Event Center

 

Welkom in de meest opwindende locatie voor allerlei activiteiten - DOCK Vlissingen! Of het nu een dynamisch bedrijfsuitje, een spetterend vrijgezellenfeest, een betoverend kinderfeestje, of simpelweg een heerlijk dagje uit is, hier beleef je het allemaal! Verzamel je collega's, familie of vrienden en dompel jezelf onder in ons gevarieerde aanbod van activiteiten. Voor elk wat wils!

 

Spring naar nieuwe hoogten op ons sensationele Adventure Island, rol de perfecte strike bij het bowlen, of betreed strijdtoneel van het lasergamen. En wanneer je genoeg avonturen hebt beleefd, neem je plaats in ons comfortabele restaurant om even op adem te komen en te relaxen.

 

Waar wacht je nog op? Haal het uiterste uit je dag en ontdek de ongeëvenaarde opwinding van DOCK Vlissingen!

 

Meer informatie te vinden op onze website: www.dockfec.nl!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT