E-Choppers (Coming Soon)

Op een relaxte manier de verrassende omgeving van Vlissingen ontdekken? Huur een e-chopper! Het comfortabele aan een e-chopper is dat deze geluidsarm is, zodat je onderweg gezellig kunt kletsen met elkaar. Geen uitlaatgassen uitstoot, fijn voor het milieu! De e- chopper heeft brede banden, waardoor die goed op de weg ligt. En je kan er zowel lange als korte afstanden mee rijden, leuk om bijvoorbeeld een picknick mee te nemen en langs de leukste bezienswaardigheden te gaan! Wij hebben genoeg leuke tips voor jou, waardoor de dag zo gevuld is.

Dock Family Entertainment Center

De allerleukste locatie voor activiteiten dat is Dock FEC. Tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig dagje uit! Geniet samen met jouw collega’s, familie of vrienden van het diverse aanbod.

 

Wij hebben voor ieder wat wils! Of je nu punten komt scoren in onze Ninja Tag Arena, springen in ons Trampoline Park, Bowlen, Laser Karten, Lasergamen, Toeren met onze E-Choppers of een stap zet in onze Arcadehal. Klaar met de activiteiten of even uitrusten? Neem plaats in ons restaurant en relax! Haal het maximale uit je dag!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT