Nieuw

Jump Academy

Vanaf €12,50
Jump Academy

Wil jij meer dan alleen maar stuiteren op trampolines? Ben jij toe aan de volgende stap en wil jij salto’s en gave trucs leren? Meld je dan aan voor de Jump Academy. Bij de Jump Academy leer je hoe je veilig gave trucs kunt maken tot je een ware jump master bent! Tijdens de lessen leer je de basis en misschien zelfs gevorderde trucs als je de basis al beheerst. Alle vorderingen worden individueel bij gehouden om ervoor te zorgen dat iedereen progressie maakt. Naast onze jump area komt er ook een hele gave Ninja Tag Arena waar je de skills van een echt Ninja Warrior of zelf Freerunner kunt leren.

Tarieven:

  • Losse Les voor maar €12,50 

Groeps Arrangementen

Bij Dock FEC ben je aan het juiste adres voor het organiseren van jouw onvergetelijke feestje! We organiseren kinderfeestjes maar hebben ook gave deals voor groepen, familie-uitjes en personeelsfeesten. We hanteren groepsarrangementen op maat vanaf 10 personen. Neem hiervoor contact op via info@dockfec.nl.

RESERVEER DIRECT

Dock FEC

  • SPORT
  • FUN
  • ETEN
  • DRINKEN

Dock FEC

Kom bij ons een gat in de lucht JUMPEN op geweldige trampolines. Geschikt voor jong en oud en een hele dag plezier! Jumpen is een fijne actieve bezigheid waarin ieder zijn energie kwijt kan. We hebben bij DOCK een uniek aanbod jump activiteiten voor jong en oud.

Maak het uitje naar Dock FEC compleet met een hapje en een drankje van onze kaart. Kies een plekje in ons restaurant, waar je zicht hebt op de verschillende activiteiten of kies een plekje op het verhoogd terras, waar je van bovenaf een mooi overzicht hebt van de gehele hal. Het is ook mogelijk om alleen een hapje te komen eten. Het is alleen de vraag of je de kinderen (en jezelf) dan nog blij mee terug naar huis neemt…

UPCOMING

25 november Black Friday

25 november World Cup

4 december Sinterklaas

Dock Family Entertainment Center

Het allerleukste leisure centrum! Tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig dagje uit geniet je bij ons van het diverse aanbod. Wij hebben voor ieder wat wils! Van actief jumpen tot ontsnappen uit de escaperoom om vervolgens de avond af te sluiten met een gezellig potje bowling. Daar mogen onze hippe, luxe bites natuurlijk niet bij ontbreken. Maximaal genieten doe je bij Dock FEC!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT