Nieuw

Jump Academy

Vanaf €9,50
Jump Academy

Wil jij meer dan alleen maar stuiteren op trampolines? Ben jij toe aan de volgende stap en wil jij salto’s en gave trucs leren? Meld je dan aan voor de Jump Academy. Bij de Jump Academy leer je hoe je veilig gave trucs kunt maken tot je een ware jump master bent! Tijdens de lessen leer je de basis en misschien zelfs gevorderde trucs als je de basis al beheerst. Alle vorderingen worden individueel bij gehouden om ervoor te zorgen dat iedereen progressie maakt. Naast het Jump onderdeel hebben wij ook onze speciale Ninja Tag arena waar je de skills van een echte ninja warrior of zelfs Freerun skills kunt leren.

Tarieven:

  • Losse Les voor maar €12,50
  • 10 Rittenkaart voor maar €95,00

 

Groeps Arrangementen

Bij Dock FEC ben je aan het juiste adres voor het organiseren van jouw onvergetelijke kinderfeestje! Maar ook als je op zoek bent naar een originele invulling van een uitje met je vriendengroep, collega’s of sportvereniging ben je bij ons op het juist adres. Zit daar niets tussen? Neem dan contact met ons op, we kijken dan graag samen met jou naar het ideale pakket. Komt u met een groep? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

RESERVEER DIRECT

Street Jump Vlissingen

  • SPORT
  • FUN
  • ETEN
  • DRINKEN

Street Jump Vlissingen

Kom bij ons een gat in de lucht JUMPEN op geweldige trampolines. Geschikt voor jong en oud en een hele dag plezier! Jumpen is een fijne actieve bezigheid waarin ieder zijn energie kwijt kan. We hebben bij DOCK een uniek aanbod jump activiteiten voor jong en oud.

Maak het uitje naar Dock FEC compleet met een hapje en een drankje van onze kaart. Kies een plekje in ons restaurant, waar je zicht hebt op de verschillende activiteiten of kies een plekje op het verhoogd terras, waar je van bovenaf een mooi overzicht hebt van de gehele hal. Het is ook mogelijk om alleen een hapje te komen eten. Het is alleen de vraag of je de kinderen (en jezelf) dan nog blij mee terug naar huis neemt…

Dock Family Entertainment Center

De allerleukste locatie voor activiteiten dat is Dock FEC. Tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig dagje uit! Geniet samen met jouw collega’s, familie of vrienden van het diverse aanbod.

 

Wij hebben voor ieder wat wils! Of je nu punten komt scoren in onze Ninja Tag Arena, springen in ons Trampoline Park, Bowlen, Laser Karten, Lasergamen, Toeren met onze E-Choppers of een stap zet in onze Arcadehal. Klaar met de activiteiten of even uitrusten? Neem plaats in ons restaurant en relax! Haal het maximale uit je dag!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT