HET VERHAAL ACHTER DOCK

Jezelf (veilig) overtreffen en ongelofelijk veel plezier hebben. Dat is in een notendop de visie die we hebben bij DOCK Vlissingen. Aan de rand van Vlissingen, in de straat Gildeweg op nummer 10, hebben wij op 8 juni 2019 het waanzinnige concept van Street Jump Vlissingen opgezet en runnen dit dagelijks met ontzettend veel enthousiasme. De afgelopen jaren heeft het gedraaid onder de vlag van Street Jump Vlissingen. Echter hebben we besloten om per 30 mei 2021 onder eigen naam verder te gaan en uit te breiden naar een fun & event center. Dit heeft geresulteerd in de naam DOCK Fun & Event Center, met verschillende te gekke innovatieve activiteiten. Geen zorgen! Street Jump blijft één van de activiteiten die we aanbieden in het nieuwe concept.

Plezier verkopen zit in onze aderen. Voor iedere doelgroep hebben wij het perfecte uitje!


OVER ONS

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Jasper & Pim. Als twee jonge vaders weten wij hoe belangrijk en leuk het is om kinderen te laten spelen en bewegen. We streven ernaar om iedereen een super leuke dag te laten beleven in onze family entertainment center!

Veiligheid staat bij ons hoog in vaandel. Zo wordt het center dagelijks gecontroleerd en zijn al onze medewerkers BHV opgeleid. Zo komen we nooit voor verassingen te staan!

Wij staan altijd open voor leuke nieuwe ideeën. Heeft u tips of tops? Laat het ons weten!

DOCK Fun & Event Center

Stap binnen in de meest opwindende locatie voor een onvergetelijke dag vol avontuur - DOCK Vlissingen! Of je nu op zoek bent naar een dynamisch bedrijfsuitje, een spetterend vrijgezellenfeest, een betoverend kinderfeestje, of gewoon een heerlijk dagje uit, bij ons beleef je het allemaal! Trommel je collega's, familie of vrienden op en laat je onderdompelen in ons uitgebreide aanbod aan sensationele activiteiten. Voor ieder wat wils!

 

Spring naar nieuwe hoogten in ons sensationele trampolinepark + airpark, trotseer de lucht op onze indrukwekkende Skyrider, rol de perfecte strike op de bowlingbaan, werp bijlen als een professional, ontsnap digitaal uit onze escape room, betreed het strijdtoneel van het lasergamen, en duik in een betoverende wereld vol plezier en uitdaging met onze Crazy Golf + Pool!

 

En wanneer de adrenaline door je aderen stroomt na al deze avonturen, neem dan plaats in ons comfortabele restaurant om even op adem te komen en te ontspannen.

 

Waar wacht je nog op? Haal het uiterste uit je dag en ontdek de ongeëvenaarde opwinding van DOCK Vlissingen!

 

Meer informatie te vinden op onze nieuwe website!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT