ESCAPE ROOM: THE X-CUBE

Maak je klaar voor een grensverleggende ervaring! De X-Cube is dé samensmelting van een videospel en een escape room. Betreed een nieuwe wereld terwijl je missies naar Mars onderneemt, huiveringwekkende horror-avonturen beleeft, of jezelf onderdompelt in een spionnentraining. Deze 4x4 meter ruimte is een technologisch meesterwerk, voorzien van een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een indrukwekkend geluidsysteem. Stap binnen in de toekomst van entertainment en laat je verbazen door de X-Cube!

World Intelligence Center full version:
Dit spel is geschikt voor volwassenen en duurt maximaal een uur. Tijdens het spel kom je erachter of jij een goede spion bent. Voltooi alle levels en scoor punten voor het spannende eindspel. Heb je de missies goed volbracht? Dan ben jij een echte spion!

World Intelligence Center short version:
Dit spel is geschikt voor volwassenen en duurt maximaal een half uur. Dit spel is hetzelfde opgezet als de full version maar bevat minder levels.

Kids: Spy Training:
Dit spel is geschikt voor kinderen en duurt maximaal een half uur. Dit spel is het zelfde opgezet als de full version maar bevat minder levels en is geschikt voor kinderen in moeilijkheidsgraad. Het spel wordt gepresenteerd door Sterre Koning.

Kids: Agent 8008:
Dit spel is geschikt voor kinderen en duurt maximaal een half uur. Het maatje van Agent 8008 is ontvoerd! Help hem terug te vinden... Agent 8008 is bekend van YouTube.

DOCK Fun & Event Center

 

Welkom in de meest opwindende locatie voor allerlei activiteiten - DOCK Vlissingen! Of het nu een dynamisch bedrijfsuitje, een spetterend vrijgezellenfeest, een betoverend kinderfeestje, of simpelweg een heerlijk dagje uit is, hier beleef je het allemaal! Verzamel je collega's, familie of vrienden en dompel jezelf onder in ons gevarieerde aanbod van activiteiten. Voor elk wat wils!

 

Spring naar nieuwe hoogten op ons sensationele Adventure Island, rol de perfecte strike bij het bowlen, of betreed strijdtoneel van het lasergamen. En wanneer je genoeg avonturen hebt beleefd, neem je plaats in ons comfortabele restaurant om even op adem te komen en te relaxen.

 

Waar wacht je nog op? Haal het uiterste uit je dag en ontdek de ongeëvenaarde opwinding van DOCK Vlissingen!

 

Meer informatie te vinden op onze website: www.dockfec.nl!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT