ESCAPE ROOM: THE X-CUBE

Maak je klaar voor een grensverleggende ervaring! De X-Cube is dé samensmelting van een videospel en een escape room. Betreed een nieuwe wereld terwijl je missies naar Mars onderneemt, huiveringwekkende horror-avonturen beleeft, of jezelf onderdompelt in een spionnentraining. Deze 4x4 meter ruimte is een technologisch meesterwerk, voorzien van een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een indrukwekkend geluidsysteem. Stap binnen in de toekomst van entertainment en laat je verbazen door de X-Cube!

DOCK Fun & Event Center

Stap binnen in de meest opwindende locatie voor een onvergetelijke dag vol avontuur - DOCK Vlissingen! Of je nu op zoek bent naar een dynamisch bedrijfsuitje, een spetterend vrijgezellenfeest, een betoverend kinderfeestje, of gewoon een heerlijk dagje uit, bij ons beleef je het allemaal! Trommel je collega's, familie of vrienden op en laat je onderdompelen in ons uitgebreide aanbod aan sensationele activiteiten. Voor ieder wat wils!

 

Spring naar nieuwe hoogten in ons sensationele trampolinepark + airpark, trotseer de lucht op onze indrukwekkende Skyrider, rol de perfecte strike op de bowlingbaan, werp bijlen als een professional, ontsnap digitaal uit onze escape room, betreed het strijdtoneel van het lasergamen, en duik in een betoverende wereld vol plezier en uitdaging met onze Crazy Golf + Pool!

 

En wanneer de adrenaline door je aderen stroomt na al deze avonturen, neem dan plaats in ons comfortabele restaurant om even op adem te komen en te ontspannen.

 

Waar wacht je nog op? Haal het uiterste uit je dag en ontdek de ongeëvenaarde opwinding van DOCK Vlissingen!

 

Meer informatie te vinden op onze nieuwe website!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT