SKYRIDER

Wanneer plezier de overhand heeft, vliegt de tijd voorbij. Maak je klaar voor een avontuur als geen ander met de sensationele Skyrider - een ervaring die je niet mag missen! Beleef de opwinding van snelheid, hoogte en vrijheid terwijl je jezelf onderdompelt in een rit die het beste van een achtbaan en een tokkelbaan combineert.

Een Unieke Mix van Sensaties:
‍Stel je voor dat je zweeft als een vogel en tegelijkertijd de spanning van een achtbaan ervaart. De Skyrider neemt je mee op een reis vol adrenaline, waar je met hoge snelheid door bochten slingert en de wereld vanuit een nieuw perspectief verkent. Het is een onmiskenbare sensatie die je hart sneller doet kloppen en je lach van oor tot oor zal brengen.

Eenvoudig, Verslavend, Enthousiasmerend:
‍Soms zijn de beste ervaringen de eenvoudigste. De Skyrider is een rit die verslavend is in zijn puurste vorm. Terwijl je door de bochten suist, voel je het unieke gevoel van vliegen - een vrijheid die je maar zelden elders zult ervaren. De snelheid voegt een dosis adrenaline toe, waardoor elke bocht een nieuwe uitdaging wordt.

Verken de Wereld vanuit de Lucht:
‍De Skyrider neemt je niet alleen mee op een geweldige rit, maar biedt je ook de kans om de omgeving vanuit een geheel nieuw perspectief te zien. Terwijl je door de lucht suist, krijg je een adembenemend uitzicht op de andere attracties en het hele terrein. Een ervaring die je de wereld met andere ogen doet zien.

Wacht niet langer om de Skyrider te ontdekken, waar snelheid, hoogte en opwinding samenkomen in een enkele rit. Ervaar de sensatie van vliegen en de adrenaline van snelheid terwijl je jezelf onderdompelt in een rit die alles te bieden heeft.

DOCK Fun & Event Center

Stap binnen in de meest opwindende locatie voor een onvergetelijke dag vol avontuur - DOCK Vlissingen! Of je nu op zoek bent naar een dynamisch bedrijfsuitje, een spetterend vrijgezellenfeest, een betoverend kinderfeestje, of gewoon een heerlijk dagje uit, bij ons beleef je het allemaal! Trommel je collega's, familie of vrienden op en laat je onderdompelen in ons uitgebreide aanbod aan sensationele activiteiten. Voor ieder wat wils!

 

Spring naar nieuwe hoogten in ons sensationele trampolinepark + airpark, trotseer de lucht op onze indrukwekkende Skyrider, rol de perfecte strike op de bowlingbaan, werp bijlen als een professional, ontsnap digitaal uit onze escape room, betreed het strijdtoneel van het lasergamen, en duik in een betoverende wereld vol plezier en uitdaging met onze Crazy Golf + Pool!

 

En wanneer de adrenaline door je aderen stroomt na al deze avonturen, neem dan plaats in ons comfortabele restaurant om even op adem te komen en te ontspannen.

 

Waar wacht je nog op? Haal het uiterste uit je dag en ontdek de ongeëvenaarde opwinding van DOCK Vlissingen!

 

Meer informatie te vinden op onze nieuwe website!

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT